понедељак, 18. јул 2011.

Atkinsova dijeta iygubite tezinu brzo i lako

Torontu, 27. maja, 2007 - Kako biftek sa jajima i slaninom ili sira omlet zvuk za vas? Ili šta je sa avokado krem supa sa pravim krem? Ove namirnice bogate su dozvoljene kao deo Atkinsove dijete, koja je razvijena od strane Dr Atkins pre nekoliko godina.

Atkins dijeta dozvoljava vam da izgubite kilograme sa niskim ugljenim hidratima unos hrane. Nećete biti samo na putu ka boljem zdravlje srca i memorijske funkcije, ali takođe ćete se osećati zadovoljno i pun. Ne morate da gladuju, ili biti gladan na Atkins dijetu.

Atkins Dijeta je samo jedan od trendova Dijeta raspravljalo na društvenom http://vvv.dietfads.net umrežavanje sajt gde članovi razmene iskustva i priče o uspehu.

Atkins dijeta se zasniva na ideji da ljudi sa prekomernom težinom jedu previše ugljenih hidrata. Naša tela opekotine i ugljenih hidrata i masti za energiju. Ugljeni hidrati se prvi put upotrebljen. Smanjenjem unosa ugljenih hidrata i unošenjem veće količine proteina i masti, naša tela su primorani da izgube težinu od sagorevanja masti efikasnije.

Atkins dijeta je takođe poznata i kao Atkins ishranu pristup. To je najveći promet i poznati niskim ugljenim hidratima ishrane. Razvijen je od strane Dr Robert Atkins u 1960 iz ishrane je o pročitao u časopisu Američkog medicinskog udruženja. On je zatim nastavio da reši svoje probleme težine neposredno posle završetka medicinskoj školi. Nakon uspešno leči više od deset hiljada pacijenata, on je počeo da popularizuje Atkinsove dijete u nizu knjiga. Prvi od njih bio je Dr Atkins 'Dijeta revolucije 1972. On je tada revidirane ove knjige, koji se zove Dr Atkins 'Nev Diet Revolution.

Tu je posao formirana da obezbedi proizvode dijeta plan ishrane za ljude na Atkins dijetu. Ovo je bio poznat kao Atkins franšize. Ova franšiza je bila veoma uspešna zahvaljujući marketing ishrane. Smatra se da je ikona i vožnje entitet većih niskim unosom ugljenih hidrata pomama. Atkins logo je i dalje veoma vidljiv preko licenciranih-vlasnički brendiranje za sve vrste prehrambenih proizvoda koji se mogu naći u vašoj lokalnoj prodavnici.

Dr Atkins je tvrdio da postoje dva glavna faktora nepriznate kada je reč o zapadnom navike u ishrani. Prvi glavni uzrok gojaznosti jede previše rafinisanih ugljenohidrata. Ovo uključuje brašno, šećer, kukuruz sirupi, visoko-fruktoza, i zasićene masti. On je naveo da je samo dijeta revija trans masti, koje dolaze iz hidrogenirano ulja treba izbegavati.

Dr Atkins odbacio savet iz prehrambene piramide, dijeta 612 tvrdeći da povećanje rafinisanih ugljenohidrata je odgovoran za porast poremećaja metabolizma u 20. veku. Navodno, fokus na štetne efekte masti je zaista dodaje da gojaznost problema, umesto da ga smanjuju.

Iako je, veliki deo naglasak je na Atkins dijeti, pravilno dodaci ishrani kao što su multi-vitamina i redovnog vežbanja podjednako smatraju važnim.

Atkins dijeta podrazumeva ograničenje atkinsova mrsavljenje ugljenih hidrata, tako da će se prebaciti metabolizam tela od sagorevanja glukoze u sagorevanje proteina i masti. Ovaj proces je poznat kao lipoliza. Ovo počinje kada dijeta mrsavljenje telo ulazi u stanje ketoze, zbog ponestaje viška ugljenih hidrata da gori. Prema Atkinsove dijete, dijete siromašne ugljenim hidratima imaju "metabolički prednost" jer telo sagoreva više kalorija nego na drugim dijetama.

Korišćenjem Atkinsove dijete, vi zapravo možemo sagoreti više kalorija, bez ostvarivanja uvek više, i pretvoriti dijeta 18 vaše telo u sagorevanje masti mašine. Najbolje od svega, ne morate da se osećaju gladna ili gladuju, i još uvek gori neželjene masnoće.

Нема коментара:

Постави коментар