четвртак, 23. јун 2011.

Dukanova dijeta 5 nacina

Jede blag, koji ne izaziva apetit hrane nikada nije dobra ideja ako može izbeći. Neki ljudi čine grešku misleći da treba da Dukan Diet biti teško, da ako je lako onda to ne može biti dobro. Ništa ne može biti dalje od istine! Ne morate da se izgladnjuju da izgube težinu i ne morate da jedete bilo dosadno, blagi, hrana. U ovom članku ću pogledati na pet namirnica da dodate ukusno ukus vaše Dukan Diet menija.

1. Senf i ren

Možete dodati trenutnu ukus vaše hranu dodavanjem malo senfa. Na francuskom i engleskom iperiti su dozvoljeni na sve faze Dukan dijete. Ren dodaje svoju jedinstvenu toplotu mesa i takođe je dozvoljeno tokom svih faza. Ako volite japanske hrane, vasabi, tipa ren sos, đumbir i oba dozvoljeno. Ovi idu velikom zajedno sa ribom, zbog čega su često služio suši.

2. Sirće

Možete dobiti sve vrste sirćeta da koristite kao dodatak jelima. Najukusniji sirće, po mom mišljenju najmanje je balzamiko sirćeta. Ovo dodaje slatko i kiselo ukus salate i meso. Možete dodati sirće za hranu na sve faze ishrane.

3. Krastavaca i turšije luk

Kockice krastavaca i turšije luk može da se doda hranu da ga daju Tanga i krize. Možete dodati ove, smatra začin, za vreme napada fazi, ali ako jedete puno njih onda treba da ih razmotre i povrće i jede samo na proteinski i povrća dnevno.

4.. Zaslađivači

Nije vam dozvoljeno da dodate ekstra šećer tokom Dukan dijete. Međutim, ako imate slatki zub i želite da se slatko desert ili kao da se šećer u čaj i kafu onda vam je dozvoljeno da zameni zaslađivač za šećer. Zaslađivača može da se koristi na sve faze ishrane.

5. Vanile i cimeta

Vanila može da se doda hranu ili od vanile ili od mahuna vanile suštine. Mahuna su skupi ali nekoliko kapi vanile esencija će vas dijeta dukanova peniji. Za slatki toplote nego da uživaju sa slatkim ili slane jela, cimet je vredan dodatak ishrani Dukan. Za ukusno tretira, mešavina zajedno pola litre obranog mleka, nekoliko kapi vanile esencija i dodati zaslađivač po ukusu. Možete dukanova dijeta uživati u jednom od ovih mlečnim napicima dan, čak i na napad faze.

Počnite sada promeniti. Možete pratiti dijeta moj napredak na Dukan dijeti od prvog dana napada faze do kraja. Su uključeni sam sve moje recepte i meni ideje, kao i vrhunski savete za dobijanje najviše iz vašeg Dukanova Diet iskustvo. Ako ste spremni da izgubite težinu brzo, bez gladi kliknite Dukan Diet meni da započne svoje putovanje.

dijeta

Нема коментара:

Постави коментар