уторак, 31. мај 2011.

Sta treba znati o dijeta kompanijama

Mnoge kompanije i FAD Dijeta dijeta prodaju zdrave savete mršavljenja na veightvatchers. Ipak, ove kompanije mogu da imaju svoje mane - u stvari, oni ne mogu biti uspešna alternativa da izgube težinu za svakoga.

Zato je neophodno da budu svesni efikasnost ovih dijeta preduzeća i hir dijeta pre odlaska u neki od svojih planova gubitak težine, i da li ili ne treba da ih uopšte.

Koji su pozitivni aspekti ishrane preduzeća i hir dijeta?

Nema sumnje o tome da dijete kompanije kao što Veight Vatchers i Dženi Krejg i hir dijete imaju određene pozitivne aspekte. Hrana preporučuju mnogi od tih kompanija veightvatcher očigledno sastati kalorijska Gutanje koje može da obezbedi gubitak težine.

Pozitivna strana u takvim kompanijama da daju podršku i savete na putu ka gubitak težine.

Poslednjih nekoliko godina smo videli mnogo hir dijeta pojavila se, garantuju brz gubitak težine rešenja. Ovi planovi mogu dijeta biti uspešni dok dijeti slede njihove savete.

Pored toga, jer oni predlažu Lov Carb dijeta planova, supe od vas se više verovatno da će izgubiti težinu brže.

Nažalost, oni imaju svoje loše strane.

Koji su negativni aspekti ishrane preduzeća dijeta lon i hir dijeta?

Uprkos vatreni žudnja dijeti "da oslabite, ne mogu uvek dovedu svoj san kroz ove dijete kompanije ili FAD dijeta za jednostavne činjenice da oni nemaju finansijska sredstva da to učini.

Obično, ove kompanije obavezuju da kupuju neku dijetu svoje prethodno upakovane hrane za sve obroke i to može biti veoma skupo za prosečne dijeta 955 Dieter.

U stvari, dijete kompanije može biti dobar izbor za dijetu, koji su finansijski zvuk i treba da imaju hrane u spremni da jedu modi.

Sunovrat FAD dijeta je da mogu biti opasni za svoje zdravlje i morate da se konsultujete stručnjaka gubitak težine ili vašeg lekara medicinska pre nego što ih koristite.

Mada, to je dokazano da su mnogi dijeti bila u stanju da izgube težinu, koristeći ovaj plan, mnogi su oni koji nisu u potpunosti zadovoljni korišćenje planova hir Diet. Velika previđa područje je jedno je način života.

Emocionalna ishrane, preko ishrane, pod jede, želju za slatkišima, ugljeni hidrati obično nisu upućene u ovim programima. Dakle, možete biti napregnut do frustracije pokušavaju da izgube težinu kada je osećaj "negiranje sebe" tamo omiljena hrana udobnost.

Lov Carb dijeta može pomoći da izgubite težinu brže, ali možda ćete završiti dobijanjem težine na duži rok.

Zašto je to tako? To je zato što mnogi dijeti nisu u stanju da prate dijetu planove koje je postavio ove dijete kompanije ili masti dijeta.

Štaviše, zbog potrebe ishrane, kao što nema "belog hranu", visoko proteinski unos, itd, neku dijetu su skloni da jedu namirnice koje su generalno visoko u masti. I kao što je osetljiva na masti podižu nivo holesterola, da imaju tendenciju da stavi na težini ste jednom izgubili.

To ga čini veoma teško za mnoge dijeti da ga zadrži van čim ponovo uvedu ugljenih hidrata nazad u svoje ishrane plana.

Prošlo je dokazano da više ne neku dijetu su na Lou Carb Dijeta, brže će ponovo dobiti svoje stare težine.

Zapravo, ugljenih hidrata snabdevanje način za vaše telo da se transformiše hranu u energiju.

Shodno tome, uzdržavanje od ugljenih hidrata iz ishrane, shvatićete snižavanje nivoa vašu energiju. Mišiće tada imaju tendenciju da pada njihov ton, postaje mekša i kompresiju.

Ovo može dovesti do gore telesne težine jo-jo dijete ciklusa.

Korišćenje ishrane kompanije ili hir dijeta za brzo mršavljenje je još jedna opcija trebalo bi da razmislite ako možete držati i da sredstva za svoju ishranu planove.

Svi isti, biti svestan onoga što se pre ulaska u sebi počinili.

Najbolji način da bude uspešan sa vašim mršavljenja je da se ide za dobro jede za ishranu plana, jer će obeštećenje stanje svih elemenata vaše telo treba da efikasno funkcioniše u smislu hrane i koristi od tih namirnica.

Eliminisati reč ishrane. (Neki ljudi mi kaže, to znači da umre kod njega).

Najbolje je da se konsultuje terapeut gubitak težine koji će vas voditi da se zajedno sa svojim planom gubitak težine.

Preoblikovanje telo postaje lakše kada promenite svoje mišljenje. Kada mislite i tanji osoba je lakše da se tada žive na taj način.

Нема коментара:

Постави коментар