четвртак, 23. јун 2011.

Dukanova dijeta strategija

Više Amerikanaca će konačno saznati francuske tajne da ostanete u formi sa dostupnosti Dukan Diet plan u SAD. Ove hrane plana knjige, koje daju recepte i obećava da će postići tanji telo, će biti dostupna u Severnoj Americi aprila. Nedavno francuski kolega dr Atkins, Dr Pjer Dukan, prima puno hipe kao lekar i nutricionista.

Dr Dukan je 69 godina neurolog koji je, kasnije, postao nutricionista. On je tada postala ide za momka kada je u pitanju brzo smanjenje telesne težine. Dr Dukan je takođe poznati pisac sa preko 3,5 miliona primeraka svojih knjiga prodatih u poslednjih nekoliko godina. Imao je mnogo poznatih ličnosti, uključujući sledbenike majka u pravu da je od Princ Vilijam, koji je trenutno pokušava Dukan Diet plan da se otarasi nekih neželjenih masti pre venčanja dukanova forum svoje ćerke. Ako je dovoljno dobar za ukus kraljevske, onda ona mora da bude dovoljno dobar za Amerikance.

Dukan Diet plan je hranu program koji ističe na visokim unos proteina. U prvoj fazi program koji se zove napad faze, od vas će se dijeta 32515 zahtevati da prođu kroz nekoliko dana jedu ništa drugo nego proteina. Ovo bi moglo zaista biti veliki izazov za one ljude koji uživaju konzumiranje ugljenih hidrata hrane bogate, mada, to će trajati samo nekoliko dana tako da bi to moglo u stvari dijeta da se uradi.

Ako volite jede meso, vi zapravo će imati mnogo izbora koje možete izabrati: od jaja, teletina, malo masti mlečni proizvodi, morski plodovi, riba, i noja na govedinu. Ovo su neki od prehrambenih proizvoda dijeta m koje možete da odaberete i dalje ima mnogo više koji možete naći.

Ova hrana program može biti mnogo veći izazov za vegetarijance jer oni mogu da jedu meso za svoje doziranje proteina. Većina vegani će morati da se uzdrže od plodova mora i ribe, kao dobro. Oni će najverovatnije da dijeta se okrenu mlečne proizvode i jaja kao osnovnih izvora proteina i oni mogu biti osnova meni za vas. Takođe možete jesti tofu ako želite, mada dosta uobičajenih biljnih proteina izvori su zabranjene tako da treba uzeti u obzir. Potrebno je da budu dijeta dukanova kreativni kada dolazi sa vašim ličnim meni plana u Dukan dijeta.

Onoliko dugo koliko možete da nabavite dovoljne dukanova količine proteina iz raznih izvora koji su dozvoljeni u Dukan Diet plan i sve dijeta dok ne dozvoljavaju sebi da budu obeshrabreni bez ugljenih hidrata i ugljenih dukanova dijeta hidrata niskog dana, ova hrana program može biti pogodan za vas.

Нема коментара:

Постави коментар