недеља, 22. мај 2011.

Dijete mrsavljenje za sibirski haski

Kada podignete vaše štene od psa odgajivač, zamolite odgajivač da vas posavetujemo o najboljem Dijeta za ishranu svoje Dijete mrsavljenje Sibirski haski. U početku, pratite dijetu da je on preporučuje. Ali, kako pas raste u odraslih, moraćete da promenite svoje ishrane tako da odgovara vašim potrebama. Nemojte praviti nikakve nagle promene u ishrani vašeg psa, jer to Dijete mrsavljenje može dovesti do prekida svoj probavni sistem i biti uzrok nevolja želuca. Sibirski haski je mali jelo, tako da mala količina hrane bi trebalo da bude Dijete mrsavljenje hranljive kako bi pas zdrav.

Sibirski haski ishrane bi trebalo da se Dijete mrsavljenje uglavnom sastoje od proteinska dijeta i meso treba da bude primarni sastojak u hrani. Neki sibirskih haskija pate od alergije na Dijete mrsavljenje pšenicu i kukuruz, tako da treba izbegavati koliko god je to moguće. Ima dosta pasa hrane dostupan na tržištu, a INNOVA evu je veoma popularan, Dijete mrsavljenje ali je skupo. Canidae pas hrana je takođe dobra i razumnoj ceni, i visok kvalitet hrane za pse.

Naravno, većina proizvođača hrane za Dijete mrsavljenje pse voditi računa o hranljive materije koje se dodaju hrani. Ako kupujete hranu za pse koji se posebno prodaje za Sibirski haski, to će se pobrinuti za ishranu vašeg Sibirski haski je. Od Sibirski haski jede vrlo malo, hrana za pse konzumira svaki put kada je takođe veoma male količine. Ipak, svaki pas zahteva drugačiji kvotu ishrane, i morate da odluči da za vašeg psa previše. Trebalo bi da proverite da li je miks konzervirane i suve hrane je idealan za vašeg psa ili samo suvom hranom nije dovoljno. Konsultujte vašeg veterinara i odgajivač psa ako imate bilo kakvih problema ili nedoumice.

Uravnotežena ishrana je najbolja dijeta za Sibirski haski. Dijeta treba da sadrži odgovarajuću ravnotežu proteina, ugljenih hidrata, masne kiseline, vitamina i minerala. Preci sibirskog haskija su korišćeni za takve hranljivih izvora, a isto treba da se obezbedi da svog psa. Studija i uče o navikama hranjenja i sve o ishrani sibirskog haskija pre nego što se odlučite na svoje najbolje ishrane.

Ako niste zadovoljni sa hrane za pse dostupan na tržištu, ili ako je suviše skupo za vas, možete kuvati obroke za vaše kućne ljubimce kod kuće. Ovo je teško vremena, ali to ide dug put u poboljšanju Sibirski haski ishrane. Sveža hrana ima svežih sastojaka i bez konzervansa, sve što je idealno za dobru Sibirski haski ishrane. Vaš ljubimac dobija najbolju ishranu i znate tačno ono što jede. Za Sibirski haski pas recepte hrane možete se konsultovati sa nekoliko knjiga o ishrani pasa.

Premijer zahtev Sibirski haski je masne kiseline i ako vam pas ribe i živine, oni će obezbediti neophodne proteine, kao i masne kiseline. Nekoliko hranu treba izbegavati jer mogu izazvati alergijske reakcije na neke sibirskih haskija. Ove namirnice su zabranjene govedine, soje, žuti kukuruz, avokado, horsemeat i repe. Vitamini i minerali su takođe važno, ali budite oprezni o izboru pravu tipova, kao što se razlikuje od rase do drugog.

1 коментар:

  1. Zanimljiv članak, iako ja pazim na prehranu svog psa tako da se nadam da nikad neću imati ovak problema. top popusti

    ОдговориИзбриши