среда, 25. мај 2011.

Niskomasne dijete za mrsavljenje

Su niske masnoće dijeta za mršavljenje zdravo? Postoji mnogo kompleksnosti u vezi ishrane, mnogo više nego prosečna osoba treba dijete za mrsavljenje da se bavi kada počinje dijete da izgube težinu. Glavna briga da bi neko imati u vidu je da je "dijete" u tradicionalnom smislu nije odgovor. Zdrava dijete za mrsavljenje život je najbolji način da odustane od neželjene funti i da ga čuva isključen.

Koncept dijete obično ima negativan vajb vezan za njega. Niko ne želi da bude na dijeti! Ovo obično znači da morate da se liši hrane koju volite da jedete ili da ćete biti gladna sve vreme. Pošto dijete mogu biti toliko neprijatno mi želimo da oni budu više sa brzo. Dakle, biramo ludi tip obroka plana koji obećava da nam pomognu da izgubite maksimalni iznos težine je veoma kratko vreme. To nije zdravo i naša tela ne sviđa!

Ovi FAD tip dijete će raditi samo u kratkom roku i kao što ste čuli ili iskusni pre nego što ste verovatno ćete dobiti sve nazad težinu ako ne i više. Ako ste na dijeti sa niskim sadržajem masti verovatno ćete izgubiti nekoliko kilograma. To je zato što se smanjuje kalorijski unos, tako da ćete izgubiti težinu. Ali samo smanjenje sadržaja masti u vašoj ishrani vam neće pomoći na duge staze. To je dobar početak, ali morate da napravite neke druge promene. Vaš obroka treba da bude izbalansiran između ugljenih hidrata, proteina i masti. Najlakši način da se utvrdi koliko svakog jesti je ovo - vaš tanjir hrane treba da bude pokriveno 1 / 2 sa visokim hrane se ugljenim hidratima, jedna do dijete za mrsavljenje dve trećine visoke proteinske hrane, a ostatak prostora masti (dobra vrsta) .

Lov fat dijeta za mršavljenje su dobri kada dijete za mrsavljenje ih izbalansiraju kao što je objašnjeno gore. Što se tiče efekata po zdravlje morate se setiti da kao što su gubljenje težine rizik od razvoja srčanih bolesti će se poboljšati, kao dobro. Da li ste ikada čuli srce lekar reći pacijentu da dobijaju na težini da se spreči bolest srca! Nadam se da ne. Gubitak težine dijete mrsavljenje može sprečiti srčane bolesti. Da razviju zdrave navike u ishrani koje će vam pomoći smanjiti rizik od srčanih bolesti, a pomaže da izgubite neželjene funti onda izbegavajte namirnice koje su visoke u rafinisanog i prerađenog šećera i sastojaka. Vaša ishrana treba da se sastoji od celog zrna proizvode, povrće, voće, suvo meso, jaja i mlečnih proizvoda sa niskim procentom mlecnih.

Нема коментара:

Постави коментар