недеља, 22. мај 2011.

Dijete za fudbalere

Došlo je vreme kada profesionalni fudbaleri će jesti i piti prilično ono što bi hteo. Neki igrači će se redovno biraju čipova odrezak i grašak ili engleski doručak za svoje predratne meč obrok i da će troše Dijete za fudbalere prekomerne količine alkohola tokom večeri.

Danas je fudbal više milijardi Dijete za fudbalere funti industrije i igrači znaju da moraju da brinu sami o sebi i jedite razumno. Svi sportisti su nutritivnim potrebama koji treba da budu ispunjeni iu tom pogledu ishrane profesionalni fudbaler se ne razlikuje.

Fudbal je fizički zahtevan sport koji zahteva Dijete za fudbalere puno energije. Veliki broj kalorija će biti potrebno da zadovolji ove zahteve sa puno ugljenih hidrata u obliku voća i povrća. Očistite izvori proteina su takođe uključene kao što su piletina i riba koji su Dijete za fudbalere niske u masti. Fudbaleri Dijete za fudbalere mogu lako konzumirati oko 4.000 kalorija dnevno.

Jedan aspekt ishrane fudbaler je koje se često previđa je potreba za pravilnu hidrataciju. Pijemo dosta Dijete za fudbalere vode je apsolutno Dijete za fudbalere neophodno iz više razloga. Velika količina tečnosti izgubljene znojenjem tokom treninga. Preporučuje se da je između tri i šest litara vode dnevno potroši da bi telo dobro hidratisani.

Namirnice koje treba izbegavati bilo kakve vrste brze hrane koja teži da bude visoko u masti i manje nutritivne vrednosti, kao i mlečni proizvodi i namirnice koje sadrže velike količine šećera i soli. Alkohol Dijete za fudbalere bi trebalo samo da se konzumira umereno i nikad noć pre utakmice ili neposredno posle utakmice, kada je telo dehidrirano ozbiljno.

Fudbalski klubovi analizira svaki detalj načina Dijete za fudbalere života fudbaler u pokušaju da poveća performanse i dobije čak i najmanja prednost nad opozicijom. Dijeta za profesionalni fudbaler će takođe doći pod lupu. Većina menadžera priznaje da naučni pristup ishrane i ishrane plaćaju dividende i dovesti do optimalnog nivoa meč kondicije.

Za više vezane za fudbal članaka posetite Fudbal Blog za najnovije vesti i komentara na sceni prvenstvenim fudbal.

Нема коментара:

Постави коментар