уторак, 31. мај 2011.

Kad mora prestati dijeta

Hir dijeta su poznati za svoje obećanje dovođenja nekih trenutnih gubitak težine. Međutim, dok ova dijeta može pomoći da izgubite težinu brzo, oni takođe može da stvori probleme zdravlje.

Evo nekoliko korisnih saveta hir dijeta:

1. ne preporučuje da takvu dijetu za više od 3 do 7 dana, jer su oni neuravnoteženi i ne treba da bude trajan način ishrane.

2. Zadržavajući FAD Diet, ne preopteretiti sebe, čak i ako osećate dobro u to vreme, FAD Dijeta može postati stresni na vaše telo i overekerting može dovesti do nekih većih zdravstvenih problema.

3. Često može biti veoma gladan s vremena na vreme, pokušajte da vode za piće kako bi upravljanje bolove gladi

4. Nakon završetka FAD Diet, ne početak velikog slavlja na kraju dijete sa hranom, u suprotnom sve to napor biti uzaludan. Umesto toga, fokusirajte se na uravnoteženu ishranu kada ste završili sa FAD Diet.

Međutim, da ne bi mnogo više smisla da se kupus dijeta fokusiraju na dugoročne uravnoteženu ishranu i gubitak težine planu nego riziku svoje zdravlje?

Ishrana stručnjaci savetuju da se trajno usvoje kupus a zdrave ishrane, a ne dešava nesreći dijete, kako bi se izgubiti težinu brzo. Smetnje uravnotežena ishrana koja se sastoji od raznih namirnica može učiniti sve razlike i to je prvi princip dobre i zdrave ishrane. Posle nekoliko nedelja FAD dijeta, koja se obično sastoji od samo jednog glavnog hrana ili vrstu hrane, možete pronaći sebe u razvoju prehrambene nedostatke, jer nema "jedan" hrane ima sve sastojke telu treba. Drugim rečima, ne postoji "super hrana" koja treba "samo" jede.

Još jedan problem sa FAD dijete je da oni krše veoma važan princip ishrane ... jede mora da bude prijatan. Hir dijeta imaju tendenciju da budu tako dosadni da skoro niko ne ostane na njima predugo, bez ogromne dijeta 166 količine žrtve. Umesto da ide na dijetu hir, trebalo bi da razmislite da svakodnevno 30 minuta hoda ima više smisla nego bilo koji hir ishrani. Ovo vam pomaže da održite vaš gubitak težine tokom dužeg vremenskog perioda, a kada se kombinuje sa dobrom i dijeta i a zdrave ishrane, će ubrzati proces mršavljenja.

Jednostavna činjenica je jedini način da izgube težinu i dalje biti zdrav je da jedete manje i održavanje dnevne fizičke aktivnosti. Uz sveže voće i povrće, bez masti ili niske masnoće mleka na rostilju meso, ne prženu hranu, kao i neke dnevne fizičke vežbe, naći ćete da je gubitak težine je prilično lako i najbolje od svega je zdrav.

Hir dijeta su svuda. Svako može da ih isprobate, ali zapamtite, hir dijeta su obično napravljena za kratak rok, oni nisu dizajnirani da postane način života, i zato bi trebalo da dva puta razmisle pre nego što nas
tavite, ili čak i pokretanje hir dijeta.

Нема коментара:

Постави коментар